Om oss

Bilkonsulten i Mark

År 2005 bestämde de dåvarande kollegorna Andreas Claesson och Henrik Ingvarsson sig för att starta upp Bilkonsulten. De har båda arbetat som mekaniker/servicetekniker hela sina yrkesverksamma liv, men tidigare som anställda hos andra arbetsgivare. Under tiden precis innan Bilkonsulten såg dagens ljus arbetade de båda på en verkstad som hade sin specialkompetens riktad mot mot Saab och Opel. Givetvis gav det kunskaper och färdigheter som Bilkonsulten idag har nytta av.

En stor fördel med Bilkonsulten och vårt sätt att bedriva verksamheten är den personliga kontakt som sker mellan kund och servicetekniker. Hos Bilkonsulten blir inte fordonet ytterligare ett kundnummer i en databas, här inser personalen vikten av att möte den specifika individens behov av en service eller reparation till en vettig kostnad. Varje fordonsägare ser på sitt fordon och sitt fordonsägande på olika sätt.

Kompetensområden

På Bilkonsulten utför vi service, reparationer, extrautrustning, strålkastarpolering mm. Vi utför våra tjänster på de flesta bilmärken, och med de flesta avses så gott som alla ”vanliga” bilmärken.

Vi servar din bil efter tillverkarens riktlinjer och skickar iväg den med en ny stämpel i serviceboken.

Vi monterar extrautrustningen som du vill ha, det kan handla om allt från extraljus i fronten eller dragkrok längst bak.

Om ditt fordon är i behov av reparation så kan vi givetvis hjälpa dig med det. Bromsar, stötdämpning, glappande leder etc, vi kan se till så att din bil är i gott skick.

Kunder

Bilkonsultens kunder är både privatpersoner och företag. Många av våra kunder har varit oss trogna under en längre tid.

Lokalen

Sedan starten har Bilkonsulten bedrivit sin verksamhet på Näs industriområde i Kinna. Bilkonsulten hittar ni i en lokal där vi har möjlighet att utföra de tjänster som vi erbjuder. Lokalen ligger inom ett inhägnat område där grinden alltid är låst utanför öppettiderna. Så även om ditt fordon skulle behöva stå här över natten så kan du känna dig trygg.

Snabbfakta om Bilkonsulten

Antal verksamma år
13
Antal servicetekniker
3
Antal m² verkstad
240
Öppna dagar på ett år
230

Vår erfarenhet och kunskap för ditt bästa

Sedan starten har vi dagligen fyllt vår kunskapsbank med nya kunskaper och erfarenheter. Vi vet att om två bilar har samma konstruktion så kan utmaningarna som man möter vara av skiftande karaktär. Men med erfarenhet, kunskap och samarbete kan vi lösa de flesta problem. I stort sett alla defekter är möjliga att åtgärda, frågan är ibland om det ursprungliga objektet är värt kostnaden. Vi diskuterar gärna lösningar med dig.

EU:s regelverk garanterar oss tillgång till samma information om din bil som märkesverkstaden har. Detta gör att du kan känna dig lika trygg med att lämna din bil hos oss som hos märkesverkstaden!

 Du kan tryggt lämna din bil till oss.

Hos Bilkonsulten utför vi alltid ett fackmannamässigt arbete helt enligt tillverkarens instruktioner.

Det är vi som jobbar här

Hitta till Bilkonsulten:

Adress:

Näsgatan 28

511 56 Kinna

Öppettider:
Måndag-Torsdag 07:30 – 16:30
Fredag 07:30 – 14:00
Lunchstängt
Måndag-Torsdag 12:30 – 13:30